måndag, januari 12, 2009

Kleerup och polisen

Jag förstår om Kleerup blir sur. Jag menar; först bjuds han in till en gala ( som hedersgäst) och sen tvingas han pissa i polisens potta mellan för och varmrätten. Klart karl´n blir lack.
Om han premedicimerat sig med något otilllåtet eller ej återstår att se , men oavsett resultatet blir så har jag svårt att ha någon synpunkt på vad han gör med sina pengar eller med sin hälsa.
Hans val.
Men visst känns det lite "rätt" att det inte bara är artisterna på Uppsala Reagge som utsätts för denna behandling. Jag säger inte att det är fel med kontroller. I alla fall inte kategoriskt. Visst finns det en vits med drogkontroller. Konstaterar bara att det ur arrangörs synpunkt måste vara djävligt besvärande och att - i Uppsalas fall- man knappast påverkar ungdomars inställning till droger genom att bötfälla vuxna jamaicaner ( Insatserna som görs ute på fältet är bra, men det som hände på Raegge festivalens backstage området känns mer som provokation) Nu väntar vi bara på tillslag under Allsång på Skansen, Idrottsgalan, Guldbaggen och kanske- i en framtid - även på Nobelfesten